ŞANLIURFA / HALİLİYE - 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anadolu Lisesi

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anadolu Lisesi

Adres
PAŞABAĞI MAH. 765 SK. NO 44/1 HALİLİYE / ŞANLIURFA ADLİYE KARŞISI İŞ KUR BİTİŞİĞİ
Vizyon
Toplumsal erdemi yakalamış, ahlaki kuralları benimsemiş, evrensel değerlere sahip, kararlı,ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendiren,problemlere çözüm üreten, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireylerin yetiştiği, uygulamaya koyduğu eğitim yaklaşımlarıyla öğrenen ve öğreten, mesleki, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası bir örnek kurum olmaktır.
Misyon
Tüm personel ve öğrencilerimiz olarak zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, adalete, ahlaka ve doğru olan kültürel mirasa saygı duyan, takım ruhuna sahip, işbirliği açık, görev ve sorumluluklarının farkında olan, kendini yenileyip geliştiren,dil, ırk, renk, coğrafya ve mezhep farklılığını bir zenginlik olarak gören ve bunun yayılmasına katkıda bulunan, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
İNGİLİZCE ALMANCA
PAŞABAĞI MAHALLESİ 740. SOKAK NO:51