ŞANLIURFA / HALİLİYE - 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anadolu Lisesi

BİGEP

Mrt

9. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz sınıflararası bilgi yarışması, bilgi dolu ve heyecanlı bir atmosferde gerçekleşti. Yarışmada, öğrencilerimiz genel kültür ve bilgi birikimlerini sınayarak hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Mrt

10. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz sınıflararası bilgi yarışması büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmayı 10/A sınıfı kazandı. Yarışmada, öğrencilerimiz genel kültür ve bilgi birikimlerini sınayarak hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri Lisesi olarak, BİGEP kapsamında düzenlediğimiz "Öğrenirken Eğleniyorum" etkinliği ile öğrencilerimiz anlatım bozukluğu konusunu hem öğrendiler hem de eğlendiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anadolu Lisesi olarak, Yeşilay Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladık ve öğrencilerimiz arasında madde bağımlılığının zararları konusunda farkındalık yarattık.

Mrt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında yapılan deneme sınavının soru çözümlerini büyük bir titizlikle ele alıyoruz. Öğrencilerimizin sınavdaki performanslarını detaylı bir şekilde inceleyerek, eksikliklerini ve hatalarını belirliyoruz. Bu sayede, öğrencilerimizin akademik becerilerini geliştirmeye ve onları gelecekteki sınavlara daha iyi hazırlamaya odaklanıyoruz.

Mrt

BİGEP kapsamında okulumuzda oluşturulan Soru Çözüm Köşesi, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için büyük bir başarıya dönüştü. Bu köşede, öğrencilerimiz derslerinde takıldıkları konularda öğretmenlerimizden birebir yardım alabiliyor ve akademik becerilerini geliştiriyor.

Öğrenci ve Öğretmenlerden Memnuniyet

Soru Çözüm Köşesi'nden faydalanan öğrencilerimiz, öğretmenlerimizden aldıkları birebir ilgi ve alaka sayesinde dersleri daha iyi anladıklarını ve daha kolay öğrendiklerini ifade ediyorlar. Öğretmenlerimiz de bu köşenin öğrencilerin akademik gelişimine büyük katkıda bulunduğunu ve öğrenci-öğretmen iletişimini güçlendirdiğini söylüyor.

Şbt

14.02.2024 tarihinde okulumuzda BİGEP kapsamında "Büyük Ressamları Öğreniyorum" isimli bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe, okulun tüm öğrenci ve görsel sanatlar öğretmenleri katıldı.

Şbt

23.02.2024 tarihinde Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde düzenlenen Devlet Teşvik Tanıtım Günleri'ne okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de katıldı. Etkinlikte, farklı kamu kurumları tarafından sunulan teşvik ve destek programları hakkında bilgi edinmek için çeşitli stantları ziyaret eden öğrenciler, gelecek planları için önemli bilgiler edindi.

Şbt

Şubat ayı boyunca Başarıyı İzlemeve Geliştirme Projesi Kapsamında "Okuma Saati" etkinliği düzenledi. Etkinliğe, okulun tüm öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Şbt

06.02.2024 tarihinde okulumuz öğretmenlerine yönelik "Teknoloji Bağımlılığı" konulu bir seminer düzenledi. Seminere, okulun tüm öğretmenleri katıldı.

Seminerde, uzman, teknoloji bağımlılığının tanımı, belirtileri ve tedavisi hakkında bilgiler verdi. Uzman, öğretmenlere teknoloji bağımlılığının önlenmesi için yapılabilecekler hakkında da önerilerde bulundu.

Şbt

27 ve 28 Şubat 2024 tarihlernde okulumuzda, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında bir deneme sınavı düzenledi. Sınava, okulun tüm öğrencileri katıldı.

Sınav, öğrencilerin akademik durumlarını değerlendirmek ve eksikliklerini belirlemek amacıyla yapıldı. Sınav sonuçları, öğretmenler tarafından analiz edilecek ve öğrencilerin eksik kaldıkları konularda çalışmalar yapılacak.

Şbt

Okulumuz son sınıf öğrencileri, 21 Şubat Çarşamba günü üniversite tanıtım fuarını ziyaret ederek gelecek planlarına dair önemli bilgiler edindi.

Ock

Sürekli devamsız öğrencilerin velileri ile görüşülüp devamsızlığın azalması için  gerekli çalımalar yapıldı.

Ock

Okulumuz BİGEP projesi kapsamında, Dijitalleşme ve Bağımlılık konusunda seminer verildi.